Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Kastenwanden

Kastenwanden

Kastenwanden laten verzorgen door van Gorkom wonen en slapenEen slaapkamer is niet compleet zonder een kast met goede opbergruimte. Bij van Gorkom Wonen & Slapen kunt u terecht voor elk kastsysteem geheel naar uw wensen op maat gemaakt. De kastensystemen bieden nieuwe inrichtingsperspectieven voor zowel kleine als grote ruimten. Geeft u de voorkeur aan veel planken om de kleding neer te kunnen leggen? Of juist liever een grotere hanggedeelte in de kast? Welke wensen u ook heeft wij regelen het voor u van A tot Z! Maak vandaag nog een afspraak met van Gorkom Wonen & Slapen voor uw nieuwe kastenwand op maat.

Bij Van Gorkom Wonen & Slapen kunt u zelf uw kastenwand samenstellen

De kastenwand systemen waar wij mee werken zijn flexibel in gebruik, dat zorgt ervoor dat alle beschikbare ruimte in uw slaapkamer optimaal benut kan worden als kastruimte. Onze deskundig maakt een tekening van de kamer met de beschikbare ruimte voor de kast, waarna uzelf “uw” kast kunt indelen en samenstellen. Zo ontstaat de kast vol opbergruimte van uw dromen, met op de meest ideale plekken voor u planken en/of hanggedeelte. Komt u er zelf even niet uit of wilt u graag advies voor de indeling van de kastenwand? Vraag het ons, wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Een kastenwand is niet alleen heel praktisch maar ook een onderdeel van uw interieur!

Naast dat een kastenwand heel praktisch is, is het ook een onderdeel van de styling van de kamer. Bij van Gorkom Wonen & Slapen begrijpen wij als geen ander dat het uw wens is dat de nieuwe kastenwand geheel aansluit bij de interieur van de kamer.  Daarom al heeft u bij ons een ruime keuze in kleuren en stijlen van de deuren. Van schuifdeuren tot draaideuren, bijna alles is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden. 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index