Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Raambekleding

Raambekleding

Binnenzonwering 

Raambekleding door van Gorkom laten verzorgenBinnenzonwering, ook wel raamdecoratie genoemd, is er in veel soorten en kleuren. Bij Van Gorkom vindt u elk type in een zeer ruime collectie kleuren en materialen. Alles kan door ons vakkundig worden gemeten en gemonteerd. 

Gordijnen

Bij Van Gorkom heeft u ook een uitgebreide keuze aan gordijnen. Gordijnen zijn vaak de afronding van een interieur. U kunt een keus maken uit de collecties van o.a. Ploeg, Kendix, Kendix Allure, Christian Fischbacher, Kobe en Your Edition. Van klassiek tot modern: Hier ziet u slecht enkele voorbeelden afgebeeld.

Kom eens bij ons langs en bekijk de vele mogelijkheden van plooien, roedes, spankabels en rail. 

Horizontale jaloezieën

Met horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de mate van lichtinval en de sfeer in uw interieur. Bijkomend belangrijk voordeel; u heeft een vrij uitzicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zijn dé oplossing voor bijna elk raam, waaronder dak- en tuimelramen. 

Rolgordijnen

Elk rolgordijn wordt gemaakt naar uw persoonlijke wensen. Met of zonder schulprand, bies, roede of ringen? U bepaalt de uitvoering. Met rolgordijnen haalt u wooncomfort én sfeer in huis. 

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ze zijn ideaal voor grote raampartijen maar ook voor schuin oplopende ramen, plafond-, erker- en toogramen. 

Vouwgordijnen

Voor wie iets bijzonders wil zijn er vouwgordijnen. Leverbaar in vele uitvoeringen en oneindig veel verschillende stoffen. Met volant, zonder volant. Met baleinen, zonder baleinen. Aan u de keuze, want elk vouwgordijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt. 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden gemaakt van verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Met de stijlvolle paneelgordijnen kunt u veel kanten op. Als raamdecoratie kunt u ze prima toepassen voor grote ramen, zoals schuifpuien.

Plisségordijnen

Voor vrijwel elk raam is er een plissé oplossing. Voor rechte ramen, daken, plafondramen en zelfs voor afwijkende raamvormen zoals kwartrond, halfrond, driehoek enz. enz


Buiten zonwering

Knikarmschermen

Verticale Jaloezieen bij Van GorkomKnikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft. 

Markiezen

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Markiezen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. 

Screens

Strak, sterk, elegant, decoratief en praktisch. Trefwoorden die van toepassing zijn op screens. Het doek is geweven van glasvezel en dat maakt het oersterk, lichtecht en onderhoudsarm. Zonlicht en warmte worden voor 85% gefilterd. De open structuur garandeert uw zicht naar buiten, terwijl de inkijk naar binnen minimaal is. De privacy is dus optimaal en bovendien zorgt de luchtlaag tussen screen en raam voor extra isolatie. Screens zijn leverbaar in een vierkante, schuine of ronde kast. 

Rolluiken

Rolluiken beschermen tegen kou, overtollig zonlicht, lawaai en zijn ook nog inbraakvertragend. Functioneel, dat zult u moeten toegeven, maar rolluiken kunnen ook mooi zijn. Ze zijn onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden. Om ze nog meer inbraakwerend te maken, kunnen de rolluiken worden voorzien van een slot of asvergrendeling. Handmatige, elektrische of automatische bediening is bijna een vanzelfsprekendheid. De eigentijdse, moderne kleuren zijn bijzonder. Zo bijzonder zelfs, dat u er uw woning of bedrijf een persoonlijk tintje door kunt geven. 

 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index