Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Bedden

Bedden van Van Gorkom, daar slaapt u heerlijk op!

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Dat vinden we bij Van Gorkom ook! Omdat wij een goede nachtrust zo belangrijk vinden hebben we alleen bedden in ons assortiment met een groot slaapcomfort. Op onze slaapafdeling vind u verschillende soorten bedden. wij hebben bedden in allerlei soorten merken, typen en maten.

Uw nachtrust word voor een groot deel bepaald door de bedbodem en een goed matras. Maar het ook wil ook wat. Wanneer u het uiterlijk van uw bedden belangrijk vind, heeft u de keuze uit een groot assortiment bedden. Van strakke houten modellen, tot gestoffeerde boxsprings en klassieke ijzeren spijlen bedden.

Bedden, dat is waar Van Gorkom gespecialiseerd in is!

Ook hebben wij seniorenledikanten en ruimtebesprarende bedden, zoals onderschuif bedden en vouwbedden, in het assortiment. Komt u gerust eens binnenstappen in onze showroom. U kunt dan onder het genot van een kop koffie of thee op uw gemak kijken voor een bed dat bij u past. Natuurlijk zijn onze medewerkers er om u te adviseren over uw keuze. Wij bezorgen en monteren uw bedden bij u thuis in de plaatsen Zeist, Houten, Utrecht, Driebergen - Rijsenburg, Amersfoort en Nieuwegein.Wilt u vrijblijvend meer informatie over bedden ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index