shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Doorn

Bedden van Van Gorkom Wonen & Slapen vlakbij Doorn, daar slaapt u heerlijk op!

Een ruime collectie bedden bekijken in de buurt van Doorn? Een goede nachtrust is erg belangrijk. Dat vinden we bij Van Gorkom Wonen & Slapen ook! Omdat wij een goede nachtrust zo belangrijk vinden hebben we alleen bedden in ons assortiment met een groot slaapcomfort. Van Gorkom Wonen & Slapen beschikt over een ruim opgezette winkel in de buurt van Doorn met verschillende soorten bedden. Deze kunt u bekijken op onze speciale slaapafdeling. Hier treft u bedden in verschillende:

  • Soorten
  • Merken
  • Typen
  • Maten

Wilt u graag een boxspring? Of wilt u een ledikant kopen? Voor verschillende bedden moet u beslist bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Doorn zijn. Ook voor bedtextiel kunt u bij ons terecht. Dit maakt uw slaapcomfort compleet.

Bedden voor een goede nachtrust bij u in Doorn

Van Gorkom Wonen & Slapen is hét adres in de buurt van Doorn als u op zoekt bent naar kwalitatief hoogwaardige bedden. Bedden die bijdrage aan een prettige nachtrust en een productieve dag. Uw nachtrust word voor een groot deel bepaald door de bedbodem en een goed matras. Maar het oog wil ook wat. Wanneer u het uiterlijk van uw bedden belangrijk vind, heeft u de keuze uit een groot assortiment bedden bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Doorn. Van strakke houten modellen, tot gestoffeerde boxsprings en klassieke ijzeren spijlen bedden. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Doorn is alles mogelijk.

Soorten bedden

In ons ruime assortiment bedden dat wij aanbieden in de buurt van Doorn mogen seniorenledikanten en ruimtebesprarende bedden niet ontbreken. Zo hebben wij onderschuif bedden en vouwbedden, in het assortiment in de buurt van Doorn. Komt u gerust eens binnenstappen in onze showroom. U kunt dan onder het genot van een kop koffie of thee op uw gemak kijken voor een bed dat bij u past. Natuurlijk zijn onze medewerkers er om u te adviseren over uw keuze. Wij bezorgen en monteren uw bedden bij u thuis in de buurt van Doorn. Wilt u vrijblijvend meer informatie over bedden ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index