shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Utrecht

Bed kopen in Utrecht? Ontdek dé beddenspecialist buiten de stad 

Wanneer het aankomt op het kiezen van het perfecte bed, zijn zowel comfort als stijl essentieel. Hoewel u zoekt naar een bed in Utrecht, nodigen we u uit om de korte reis buiten de stadsgrenzen te maken naar onze uitgebreide showroom. Veel Utrechters hebben deze reis al gemaakt en ontdekten waarom wij als dé slaapspecialist worden beschouwd.  

Koop uw bed bij van Gorkom Wonen & Slapen 

Bij ons kunt u rekenen op: 

Uitgebreide collectie: Onze showroom biedt bedden voor iedereen. Van strakke moderne designs tot klassieke comfortabele bedden 

Deskundig advies: Onze ervaren medewerkers zijn er om u te begeleiden bij het vinden van het ideale bed dat zowel uw lichaam als uw budget ondersteunt. 

Hoe kies ik voor de ideale bedmaat?  

De keuze van de juiste bedmaat is belangrijk wanneer u besluit een nieuw bed te kopen. Niet alleen het comfort maar ook de afmetingen van uw slaapkamer spelen een sleutelrol in deze beslissing. Hieronder geven we u enkele tips: 

Eén persoon: Voor een enkel persoon is een eenpersoonsbed (meestal 90x200 cm) vaak afdoende. Een twijfelaar (120x200 cm) biedt net dat beetje extra ruimte. Voor degenen die meer bewegingsvrijheid wensen, kan een standaard tweepersoonsbed (140x200 cm) een optie zijn. 

Koppels: Voor stellen is een tweepersoonsbed de standaard. Echter, voor extra comfort en ruimte zou men kunnen kiezen voor een king size (180x200 cm) of een queen size bed (160x200 cm). 

Ruimte-overwegingen: Uw persoonlijke voorkeur is even belangrijk. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan het gezellige gevoel van een kleiner bed, zoeken anderen naar een bed met genoeg ruimte om 's nachts vrij te kunnen bewegen. 

Kamerformaat: Houd rekening met de grootte van uw kamer. Een groot bed in een kleine kamer kan de ruimte overweldigend maken, terwijl een klein bed in een grote kamer verloren kan gaan. 

Het kiezen van de perfecte bedmaat hangt dus af van meerdere factoren. Overweeg alle bovengenoemde punten voordat u uw keuze maakt. 

Bed kopen voor bij u thuis in Utrecht? Kom langs in de showroom 

Het belang van een goed bed kan niet worden onderschat. Een goede nachtrust is belangrijk voor uw algemene welzijn en gezondheid. Bij van Gorkom Wonen & Slapen zetten wij ons in voor kwaliteit, comfort en stijl om ervoor te zorgen dat iedereen die onze winkel bezoekt, het bed van zijn dromen vindt. 

Overweegt u een nieuw bed te kopen in Utrecht? Maak de korte reis naar onze showroom en ervaar het verschil zelf. Van de eerste begroeting tot de bezorging en installatie van uw nieuwe bed, ons team zorgt voor een naadloze ervaring.  

 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index