Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Zeist

Het ideale bed kopen voor bij u thuis in Zeist 

Zoekt u het perfecte voor bij u thuis in Zeist? Bij van Gorkom bieden we niet alleen een breed scala aan bedden die zowel comfortabel als stijlvol zijn, maar ook een winkelervaring die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Waarom uw bed bij van Gorkom kopen? 

Als beddenwinkel, zijn we trots op onze lokale aanwezigheid en jarenlange ervaring. Onze collectie omvat een breed scala aan bedden, waaronder: 

  • Verschillende stijlen: van strakke houten ontwerpen tot zachte gestoffeerde boxsprings en elegante ijzeren bedframes. 

  • Merken die bekend staan om hun duurzaamheid en comfort. 

  • Bedden van diverse typen en maten die in elke slaapkamer passen. 

Zoekt u een boxspring die uw slaapkamer omtovert tot een luxe suite? Of misschien een stijlvol ledikant? Naast onze beddencollectie hebben we ook een assortiment bedtextiel om uw slaapervaring te verbeteren.  

Wat is het verschil tussen een boxspring en een platformbed? 

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed in Zeist, kunt u de termen 'boxspring' en 'platformbed' tegenkomen. Hoewel beide bedframes zijn ontworpen om een matras te ondersteunen, hebben ze verschillende constructies en voordelen. Een boxspring bestaat uit een houten of metalen frame bedekt met stof, met binnenin een reeks veren. Dit systeem biedt een flexibele ondersteuning voor het matras, absorbeert schokken en verlengt daarmee vaak de levensduur van het matras. Een platformbed daarentegen heeft een solide basis, vaak gemaakt van latten of een andere vaste structuur. Het biedt een stevige en gelijkmatige ondersteuning zonder de behoefte aan een extra boxspring. Platformbedden hebben vaak een strakker en moderner design en kunnen extra opbergruimte onder het bed bieden. Terwijl boxsprings vaak gecombineerd worden met hoofdborden en voetborden voor een luxueuzere uitstraling. Bij het kiezen tussen deze twee bedtypes is het essentieel om uw persoonlijke slaapvoorkeuren en esthetische wensen in overweging te nemen. 

Slapen als nooit tevoren

Of u nu een senior bent die op zoek is naar een comfortabel ledikant of iemand die ruimte wil besparen met slimme bedoplossingen, wij hebben het allemaal. Onze collectie bevat ook onderschuif bedden en vouwbedden, ideaal voor compactere ruimtes in Zeist. 

Een bezoek waard, ontdek de beddencollectie bij van Gorkom Wonen & Slapen 

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en zelf te ervaren wat ons onderscheidt. Wanneer u besluit een bed te kopen in Zeist, kiest u voor kwaliteit, comfort en een team dat echt met u meedenkt. Kom vandaag nog langs bij van Gorkom Wonen & Slapen in Driebergen-Rijsenburg.  

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index