shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Utrecht

Boxspring kopen in Utrecht bij Van Gorkom Wonen & Slapen 

Van Gorkom Wonen & Slapen is uw bestemming voor een ongeëvenaarde slaapervaring. Onze bedden combineren vakmanschap, duurzaamheid en een stijlvol design, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die streeft naar comfort en kwaliteit om heerlijk te kunnen slapen. Wilt u het perfecte boxspring bed kopen in Utrecht? Met een ruime keuze uit verschillende maten, waaronder de populaire maat 180x200, vindt u altijd wat u zoekt.  

Voordelen van een boxspring bed 

Waarom kiezen voor een boxspring bed? Deze bedden bieden een ongeëvenaarde combinatie van comfort en ondersteuning, ideaal voor een herstellende nachtrust. Met hun elegante ontwerp en duurzame constructie, vormen ze een perfecte aanvulling op elke slaapkamer, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde slaaphouding. De combinatie van een geveerd onderstel met een hoogwaardige boxspring matras, en vaak een topmatras voor extra luxe, zorgt voor optimale drukverdeling en luchtcirculatie.  

In onze collectie vindt u diverse maten waardoor u precies het bed vindt dat bij uw wensen past: 

  • 180x200 
  • 160x200  
  • 140x200 
  • 120x200 

Een boxspring kopen voor uw slaapkamer in Utrecht 

Bij Van Gorkom Wonen & Slapen begrijpen we het belang van variëteit en kwaliteit. Ons assortiment bevat bedden in diverse stijlen en maten, passend bij elk budget en elke voorkeur. Wilt u een boxspring kopen met opbergruimte of heeft u liever een compactere boxspring van 120x200? Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van uw ideale bed. 

Ontdek onze boxspring collectie in de showroom 

Bezoek onze showroom en ervaar de diversiteit van onze boxspring collectie. Van minimalistische ontwerpen tot luxueuze, rijkelijk versierde bedden, we hebben het allemaal. Profiteer van onze boxspring aanbieding en vind het bed dat niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel. 

Waarom kiezen voor een boxspring bed bij Van Gorkom Wonen & Slapen? 

Ontdek het ultieme slaapcomfort bij Van Gorkom Wonen & Slapen. Hoewel onze winkel niet direct in Utrecht ligt, is de korte reis absoluut de moeite waard. Ontdek waarom zoveel mensen uit Utrecht kiezen voor onze boxspring bedden. Kom langs en vind niet alleen ons aanbod, maar ook professioneel advies op maat. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index