Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Utrecht

Wilt u ook heerlijk uitgerust wakker worden in Utrecht? Ga voor de beste boxsprings naar Van Gorkom Wonen en Slapen!

Heerlijk en comfortabel kunnen genieten van uw nachtrust op een prettige boxspring? Kom dan het aanbod boxsprings bekijken bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht. Van Gorkom Wonen & Slapen weet als geen ander hoe belangrijk goede boxsprings zijn voor een prettige nachtrust. Zeker na een drukke werkdag is het van belang dat u fijn thuis kunt komen. Door het ruime aanbod boxsprings van Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht vindt u beslist het bed dat u de benodigde luxe en comfort biedt.

Bij het kiezen van een boxspring staat ons team klaar met goed advies

Als u een bed gaat kiezen is het belangrijk dat u wordt voorzien van goed advies. Ons team staat voor u klaar om u de verschillende boxsprings bij ons in de buurt van Utrecht te laten zien. U kunt kiezen uit verschillende matrassen, stoffen, poten en hoofdborden. Door deze elementen goed met elkaar te combineren bieden wij u een boxspring aan waar u jarenlang van kunt genieten. Onze boxsprings staan garant voor prettig slapen en jarenlang plezier. Wilt u genieten van optimaal slaapcomfort? Kom dan langs in onze winkel in de buurt van Utrecht om onze boxsprings te bekijken.

Onze boxsprings staan in Utrecht en omgeving bekend om hun super slaapcomfort!

De boxsprings van Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht staan bekend om super slaapcomfort. Onze boxsprings geven u elke nacht het gevoel dat u in een hotel heeft geslapen. Wij leveren namelijk uitsluitend boxsprings van hoogwaardige kwaliteit en de volgende merken:

  • Pullman
  • Avek
  • Recor

Deze boxsprings kunt u bekijken in onze winkel in de buurt van Utrecht. Hier kunt u de verschillende materialen bekijken. Daarnaast kunt u de boxsprings bij ons ervaren. Door de natuurlijke en lichte materialen kunt u de zachte ondersteuning proberen. Onze comfortabele boxsprings maken uw nachtrust nog aangenamer.

Een populaire keuze vandaag de dag zijn de boxsprings van Van Gorkom!

Boxsprings van Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht zijn zeer geliefd onder de klanten. Dit komt door de eigenschappen van boxsprings. Een boxspring bestaat uit een matras en een boxspringbodem. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende bodems. Zo is de pocketvering veel gekozen. Bij een boxspringbodem met pocketveren zijn de veren per stuk in een zakje verpakt, wat een betere ondersteuning en stabiliteit geeft. Hierop komt een matras. Dit kan een gestoffeerd matras of pocketvering matras zijn. Ook kunt u kiezen voor boxsprings met verschillende toppers.

Voor al uw bedtextiel gaat u naar Van Gorkom Wonen en Slapen in de buurt van Utrecht

Om uw slaapcomfort compleet te maken, hebben wij kussens, dekbedden, dekens, hoeslakens, moltons en dekbedhoezen van o.a. Van Es, Van Dijck, Texeler, Damai, Silvana Support en Aabe. Kom langs in onze winkel om het aanbod te bekijken. Wij bieden boxsprings met passende dekbedden.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen
Boxsprings in de buurt van Utrecht voor een comfortabele nachtrust
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index