Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Gordijnen

Gordijnen en andere soorten raambekleding.

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen in de omgeving van Driebergen, Rijsenburg, Zeist, Houten, Utrecht, Nieuwegein of Amersfoort? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Van Gorkom is het aangewezen bedrijf voor wonen en slapen. Van Gorkom beschikt over een hele etage met slaapcomfort waaronder ook gordijnen. Achter in de winkel is er een slaapkamer-kastenafdeling, waar veel mogelijkheden te zien zijn en besproken kunnen worden. Verder beschikken wij over de tapijthoek, de zonwering en de gordijnen afdeling.

Onze keuze uit gordijnen is enorm. Gordijnen zijn vaak de afronding van een interieur. U kunt een keus maken uit de collecties van o.a. Ploeg, Kendix, v.d. Acker, Kobe en Eyffinger. Of het nu gaat om klassieke gordijnen of moderne gordijnen, Van Gorkom biedt het aan. Kom eens bij ons langs en bekijk de vele mogelijkheden.

Gordijnen in diverse soorten en maten

Raambekleding is verkrijgbaar in vele soorten en maten waaronder de bekende gordijnen. Bij van Gorkom vindt u elk type in een zeer ruime collectie kleuren en materialen. Alle gordijnen kunnen door ons vakkundig worden gemeten en gemonteerd. Een van de gordijnen die wij aanbieden zijn de rol gordijnen. Elk rolgordijn wordt gemaakt naar uw persoonlijke wensen. Met of zonder schulprand, bies, roede of ringen? U bepaalt de uitvoering. Daarnaast beschikken wij ook nog over een ruim assortiment aan vouw gordijnen. Leverbaar in vele uitvoeringen en oneindig veel verschillende stoffen. Met volant, zonder volant. Met baleinen, zonder baleinen. Aan u de keuze want elk vouwgordijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Wilt u vrijblijvend meer informatie over gordijnen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Of kom snel eens langs in onze winkel.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index