Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Veenendaal

Gordijnen en andere soorten raambekleding in onze showroom vlakbij Veenendaal

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen in de buurt van Veenendaal? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Van Gorkom Wonen & Slapen is het aangewezen bedrijf voor wonen en slapen met een ruim assortiment gordijnen in de buurt van Veenendaal. Van Gorkom Wonen & Slapen beschikt over een hele etage met slaapcomfort waar gordijnen beslist niet in mogen ontbreken. Achter in de winkel is er een slaapkamer-kastenafdeling, waar veel mogelijkheden te zien zijn en besproken kunnen worden. Verder beschikken wij over de tapijthoek, de zonwering en de gordijnen afdeling. Gordijnen bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw woning. Daarnaast hebben gordijnen ook een functioneel karakter. U kunt hiermee de mate van lichtinval bepalen. Wilt u graag gordijnen kopen in de buurt van Veenendaal? Kom bij ons langs om de verschillende soorten gordijnen te bekijken.

Type gordijnen in de showroom vlakbij Veenendaal

Raambekleding is verkrijgbaar in vele soorten en maten waaronder de bekende gordijnen. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Veenendaal vindt u elk type in een zeer ruime collectie kleuren en materialen. Alle gordijnen kunnen door ons vakkundig worden gemeten en gemonteerd. Een van de gordijnen die wij aanbieden zijn de rol gordijnen. Elk rolgordijn wordt gemaakt naar uw persoonlijke wensen. Met of zonder schulprand, bies, roede of ringen? U bepaalt de uitvoering. Daarnaast beschikken wij ook nog over een ruim assortiment aan vouw gordijnen in de buurt van Veenendaal. Leverbaar in vele uitvoeringen en oneindig veel verschillende stoffen. Met volant, zonder volant. Met baleinen, zonder baleinen. Aan u de keuze want elk vouwgordijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Gordijnen merken voor u in Veenendaal

Onze keuze uit gordijnen in de winkel in de buurt van Veenendaal is enorm. Gordijnen zijn vaak de afronding van een interieur. U kunt een keus maken uit de collecties van o.a.

  • Ploeg
  • Kendix
  • v.d. Acker
  • Kobe
  • Eyffinger

Of het nu gaat om klassieke gordijnen of moderne gordijnen, Van Gorkom Wonen & Slapen biedt het aan. Kom eens bij ons langs en bekijk de vele mogelijkheden. Van Gorkom Wonen & Slapen beschikt over een team specialisten die veel kennis en ervaring hebben met gordijnen. Door ons ruime assortiment gordijnen hebben wij voor ieder wat wils.

Gordijnen door Van Gorkom Wonen in uw regio Veenendaal

In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index