Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Karpetten

Karpetten voor meer warmte en sfeer

Mooie tapijten en karpetten vindt u bij Van Gorkom Wonen & Slapen. Van Gorkom Wonen & Slapen is een ruim opgezette winkel waar diversen hoeken gecreëerd zijn waaronder de tapijthoek, de zonwering en de gordijnafdeling die ruim opgezet zijn. Door het ruime assortiment kwalitatief hoogwaardige karpetten is het beslist de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze winkel. Onze uitgebreide karpetten collectie maakt het mogelijk dat u een karpet naar wens kunt uitkiezen. Wilt u uw woning een nieuwe look geven? Meer warmte en sfeer creëren? Kies dan voor één van onze karpetten. Er is altijd een kleur en dessin die bij uw woning past. Daarnaast zorgt een goede afmeting en kleur ervoor dat de verschillende meubelen met elkaar worden verbonden als eenheid. Daarnaast zorgen karpetten voor het verbeten van de akoestiek in uw woning. Zo ziet u dat ze niet alleen zorgen voor sfeer maar ook functionele eigenschappen bevatten.

Keuze karpetten bij Van Gorkom

In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.

Meer informatie over karpetten? Benieuwd naar de soorten karpetten? Het team van Van Gorkom Wonen & Slapen staat graag voor u klaar.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index