Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Matrassen

Matrassen vindt u bij Van Gorkom Woninginrichting

Het belang van matrassen, wakker worden met een heldere geest in een uitgeruste lichaam. Het genieten van pure ontspanning, en dat allemaal dankzij de comfort die wij aanbieden in onze matrassen. Een derde van ons leven heeft slaaprust nodig en waarom niet in comfort rusten op onze matrassen. Verzeker uw nachtrust en kies voor onze matrassen.

Op onze slaapafdeling liggen diverse soorten matrassen van Pullman en Elsach voor u klaar. Door de Tex milieustandaard hebben de Pullman matrassen een reputatie als ‘Textiel betrouwbaar’. De Elsach matrassen beschikken over een gevarieerd gamma kernen, waarbij we een breed comforttypes aanbieden.

Is het toch te moeilijk uw keus te bepalen tussen de matrassen, dan bieden wij een dienst waarbij u gebruik kunt maken van onze test matrassen voor 1 of 2 nachten. Ontdek zelf de comfort die wij aanbieden in onze matrassen en kom langs. We zijn gevestigd in Driebergen – Rijsenburg en zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Zeist, Houten, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort. Uiteraard leveren wij matrassen door heel Nederland.

Ervaar de comfort in onze matrassen

Op onze slaapafdeling liggen diverse soorten matrassen van:

  • Ubica
  • Avek
  • Recor
  • Maxtrass

voor u klaar. Is het toch te moeilijk uw keus te bepalen, een testmatras voor 1 of 2 nachten is altijd mogelijk In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.Wilt u vrijblijvend meer informatie over matrassen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index