shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Utrecht

Raambekleding bij u in Utrecht voor binnen en buiten

Wilt u de mate van lichtinval in uw woning kunnen bepalen met raambekleding? Op zoek naar een winkel in de buurt van Utrecht dat gespecialiseerd is in raambekleding? Van Gorkom Wonen & Slapen nodigt u van harte uit in de winkel in de buurt van Utrecht om het aanbod raambekleding te kunnen bekijken. Als ruim opgezette en moderne winkel hebben wij een onderscheidend aanbod raambekleding voor binnen en buiten. Steeds meer mensen zien de voordelen van raambekleding en willen deze meerwaarde graag toevoegen aan hun woning. Van Gorkom Wonen & Slapen is hét aangewezen adres als u raambekleding wilt aanschaffen in de buurt van Utrecht. Ons team heeft veel ervaring met raambekleding en voorziet u graag van advies. We bespreken wat uw wensen zijn en bekijken welke raambekleding hier bij aansluit. Veel klanten kiezen voor binnenzonwering als raamdecoratie. Deze raambekleding is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Bij van Gorkom in de buurt van Utrecht vindt u elk type in een zeer ruime collectie kleuren en materialen. Alle raambekleding kan door ons vakkundig worden gemeten en gemonteerd in Utrecht en omgeving.

Binnen raambekleding voor uw woning in Utrecht

In ons aanbod raambekleding in de buurt van Utrecht hebben wij veel keuze uit raambekleding voor binnen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Horizontale jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Verticale jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen
  • Plisségordijnen

Deze raambekleding voor binnen kan gebruikt worden om de mate van lichtinval en de sfeer in uw interieur zelf te bepalen. Bijkomend belangrijk voordeel; u heeft een vrij uitzicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zijn dé oplossing voor bijna elk raam, waaronder dak- en tuimelramen.

Raambekleding naar wens voor u in Utrecht

Raambekleding kan volledig naar de persoonlijke wensen van de klanten gemaakt worden. Wilt u graag rolgordijnen? Met of zonder schulprand, bies, roede of ringen? U bepaalt de uitvoering. Met rolgordijnen haalt u wooncomfort én sfeer in huis. Naast rolgordijnen hebben wij andere soorten raambekleding in onze winkel in de buurt van Utrecht. Verticale jaloezieën zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ze zijn ideaal voor grote raampartijen maar ook voor schuin oplopende ramen, plafond-, erker- en toogramen.

Vouwgordijnen als raambekleding bij u in Utrecht

Wilt u graag iets bijzonders als raambekleding voor uw woning in de buurt van Utrecht? Kies dan voor vouwgordijnen. Deze raambekleding is leverbaar in vele uitvoeringen en oneindig veel verschillende stoffen. Met volant, zonder volant. Met baleinen, zonder baleinen. U kunt zelf kiezen hoe u de raambekleding afgewerkt wilt hebben. Meer informatie over raambekleding? Ons team staat voor u klaar. In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index