Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Tapijt

Tapijt vindt u bij Van Gorkom Woninginrichting

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel. De kleuren en structuren verrassend modern. Van hoogpolig fris tot kortgolvig velours tapijt. Creatieve combinaties hebben van tapijt een eigentijds product gemaakt.

Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt. Zachte tapijt staat voor leefbaarheid. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen. Zo dempt tapijt al te schrille geluiden, ideaal voor mensen die houden van rust.

In de woon- en slaapkamer tellen vooral de warmte-isolerende eigenschappen van tapijt. En bij tapijt hebben we natuurlijk te maken met slipvastheid, een veilig idee voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en senioren is tapijt ideaal.

Tapijt ideaal voor kinderen en senioren

In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.Wilt u vrijblijvend meer informatie over tapijt ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index