Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Houten

Trap bekleden in Houten door Van Gorkom Wonen en Slapen

Wilt u uw trap bekleden in Houten? Kom dan langs bij Van Gorkom Wonen & Slapen. Al sinds 1925 zijn wij gespecialiseerd in woon en slaaptextiel en uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving Houten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies op maat en de beste kwaliteit en service. Om uw trap te bekleden in Houten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust eens bij ons langs waar ons team voor u klaar staat en u graag de diverse mogelijkheden laat zien.

Verschillende mogelijkheden om uw trap te bekleden in Houten

Is uw trap toe aan een opfrisbeurt? Door uw trap te bekleden geeft u uw trap in Houten een compleet nieuw look. Zo kunt u ervoor kiezen om uw trap te bekleden met bijvoorbeeld PVC of tapijt. Het bekleden van uw trap met bijvoorbeeld met tapijt zorgt ervoor dat alle schrille geluiden gedempt worden, uw trap slipvast én warmte-isolerend is. Het laten stofferen van uw trap heeft dus een hoop praktische voordelen. Maar het is ook mogelijk om uw trap te bekleden met bijvoorbeeld PVC, wanneer u uw trap laat bekleden met PVC geeft u uw trap een moderne en strakke look.

Uw trap bekleden in Houten door Van Gorkom

Uw trap laten bekleden in Houten door Van Gorkom Wonen & Slapen is binnen 1 minuut geregeld via ons contactformulier. Beschrijf duidelijk wat uw wensen zijn en wij nemen contact met uw op voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen. Tijdens uw bezoek kunt u in de showroom inspiratie opdoen voor uw te bekleden trap!

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index