Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Odijk

Vloerbedekking vindt u bij Van Gorkom Wonen & Slapen vlakbij Odijk

Is de vloerbedekking aan vervanging toe? Wilt u graag nieuwe passende vloerbedekking laten leggen door een gespecialiseerd bedrijf in de buurt van Odijk? Kom dan langs voor goede vloerbedekkingen bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Odijk. De nieuwe generatie vinyl vloerbedekkingen behoren tot ons assortiment! Innovatief in dessins, kleur, kwaliteit en uitstraling. Kortom met een uniek vloerbedekking design. Geen kopie van de werkelijkheid, maar met een eigen karakter en signatuur. Geïnspireerd door bijvoorbeeld zebrastrepen, leer, grind, marmer en patchwork. Voor een ieder die zijn eigen stijl in de vloerbedekking wilt laten terugkomen. Kernwoorden voor de dessins zijn jong, speels, levendig en expressief. Wilt u vloerbedekking kopen in de buurt van Odijk? Kom dan bij ons langs.

Makkelijk te onderhouden vloerbedekking verkrijgbaar in Odijk

Wie zoekt naar een moderne en makkelijk te onderhouden vloerbedekking in de buurt van Odijk komt vroeg of laat terecht bij Marmoleum. Een duurzaam, comfortabel en stijlvol materiaal, verkrijgbaar in talloze variaties. De vloerbedekking is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen zoals:

  • Lijnolie
  • Houtmeel
  • Harsen
  • Kalksteen
  • Jute

De vloerbedekking is geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk verbruik van energie. Van Gorkom Wonen & Slapen heeft deze soorten van vloerbedekking in het assortiment. Wilt u deze vloerbedekking bekijken. Kom dan langs in onze winkel in de buurt van Odijk.

Vloerbedekking naar wens in regio Odijk

Elke ruimte heeft specifieke eigenschappen, een eigen persoonlijkheid. Huizen hebben karakter, niet alleen vanwege de architectuur, maar ook door de manier waarop wij een huis dag in dag uit bewonen. Wat is het karakter van uw huis? Hoe wilt u daar wonen? Laminaat is bijvoorbeeld snel te leggen en makkelijk verhuisbaar, een praktische vloerbedekking. Met een houten vloerbedekking haalt u een natuurproduct in huis. Deze vloerbedekking leeft en werkt, dat is juist het mooie van hout. Bent u benieuwd welke vloerbedekking het beste in uw woning in de buurt van Odijk past? Kom bij ons langs voor advies. Geef nu ook uw huis karakter met een vloerbedekking Van Gorkom Wonen & Slapen.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen
Vloerbedekking vindt u bij van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Odijk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index