Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Vloerbekleding

Vloerbedekking vindt u bij Van Gorkom Woninginrichting

De nieuwe generatie vinyl vloerbedekkingen! Innovatief in dessins, kleur, kwaliteit en uitstraling, kortom met een uniek vloerbedekking design. Geen kopie van de werkelijkheid, maar met een eigen karakter en signatuur. Geïnspireerd door bijvoorbeeld zebrastrepen, leer, grind, marmer en patchwork. Voor een ieder die zijn eigen stijl in de vloerbedekking wilt laten terugkomen. Kernwoorden voor de dessins zijn jong, speels, levendig en expressief.

Elke ruimte heeft specifieke eigenschappen, een eigen persoonlijkheid. Huizen hebben karakter, niet alleen vanwege de architectuur, maar ook door de manier waarop wij een huis dag in dag uit bewonen. Wat is het karakter van uw huis? Hoe wilt u daar wonen? Laminaat is bijvoorbeeld snel te leggen en makkelijk verhuisbaar, een praktische vloerbedekking. Met een houten vloerbedekking haalt u een natuurproduct in huis. Deze vloerbedekking leeft en werkt, dat is juist het mooie van hout.

Vloerbedekking nodig? Geef uw huis karakter met vloerbedekking van Van Gorkom Woninginrichting

Wie zoekt naar een moderne en makkelijk te onderhouden vloerbedekking komt vroeg of laat terecht bij Marmoleum. Een duurzaam, comfortabel en stijlvol materiaal, verkrijgbaar in talloze variaties. De vloerbedekking is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. De vloerbedekking is geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk verbruik van energie.Wilt u vrijblijvend meer informatie over vloerbedekking ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd, op de website bij Referenties ziet u enkele voorbeelden. Ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates betreft werkzaamheden, nieuwtjes en reviews. Kom eens langs in onze showroom.

Maak a.u.b. uw keuze:

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen
Vloerbedekking vindt u bij van Gorkom Woninginrichting.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index