Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Utrecht

Vloerbekleding voor uw woning bij Van Gorkom in de buurt van Utrecht

De vloerbekleding van uw woning, bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw woning. Er zijn vele kanten die u op kunt gaan. Zo kunt u kiezen voor voorbekleding, tapijt en karpet, maar is het ook een optie om te kiezen voor PVC, laminaat of een houten vloer. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende vloerbekleding. Wij kijken graag met u mee en geven u graag advies over welke vloerbekleding geschikt is voor uw woning. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u alle verschillende vloerbekleding zien in de showroom in omgeving Utrecht. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis en comfortabel voelt door uw vloer!

Het is mogelijk om uw vloerbekleding op maat te laten leveren in uw woning in Utrecht!

Harde vloerbekleding verkrijgbaar bij Van Gorkom vlakbij Utrecht

Vandaag de dag wordt er door onze klanten in Utrecht en omgeving veel gekozen voor harde vloerbekleding. Zo kunt u bij ons kiezen uit de volgende soorten harde vloerbekleding:

  • Marmoleum
  • Laminaat
  • Houten vloeren
  • Vinylvloerbedekkingen

Wie zoekt naar een moderne en makkelijk te onderhouden vloerbekleding komt vroeg of laat terecht bij Marmoleum. Veel klanten in Utrecht en omgeving kiezen voor deze vloerbekleding door de goede eigenschappen. Zo is het comfortabel, stijlvol, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende opties. Deze vloerbekleding is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. En geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk verbruik van energie.

Zachte vloerbekleding leverbaar door Van Gorkom uit de buurt van Utrecht

Naast harde vloerbekleding bieden wij ook zachte vloerbekleding aan in de buurt van Utrecht. Onder zachte vloerbekleding valt tapijt en karpet. Tapijt is een zachte vloerbekleding die geheel aansluit bij de wensen en eisen van nu. Deze vloerbekleding is gemaakt van zachte en warme materialen. Ook op het gebied van zachte vloerbekleding kunt u bij ons in de buurt van Utrecht kiezen uit verschillende soorten. Van hoogpolig frisé tot kortpolig velourstapijt. Creatieve combinaties hebben van tapijt een eigentijds product gemaakt. Vindt u een comfortabel en relaxed woonklimaat belangrijk? Kies dan voor zachte vloerbekleding van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Utrecht. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen. Zo dempt tapijt al te schrille geluiden; ideaal voor mensen die houden van rust.

Wilt u graag meer informatie over vloerbekleding? Vloerbekleding kopen en laten leggen in de buurt van Utrecht? Neem dan contact op met Gorkom Wonen & Slapen. Gorkom Wonen & Slapen is hét adres in de buurt van Utrecht waar u terecht kunt voor vloerbekleding. Wij hebben een ruim assortiment vloerbekleding en bieden graag aan wat u wenst.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index