Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Bilthoven

Woninginrichting door Van Gorkom uit de buurt van Bilthoven

Een bedrijf nodig in de buurt van Bilthoven dat woninginrichting voor u kan verzorgen? Van Gorkom Woninginrichting is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1925. Door de jaren heen is er steeds geprobeerd om met de tijd mee te gaan, iets wat vooral in de woninginrichting branche van belang is. Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Bilthoven is gespecialiseerd in woninginrichting, van woonkamer tot de slaapkamer. Wij werken in de omgeving van Bilthoven en hebben een brede klantenkring opgebouwd. Woninginrichting vormt een belangrijk onderdeel binnen onze winkel. Wij beschikken over verschillende artikelen die woninginrichting mogelijk maken. Van bedden tot kasten en raambekleding. Bij ons vindt u het allemaal.

Ervaring in woninginrichting bij u in regio Bilthoven

Doordat ons bedrijf sinds 1925 bestaat hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van woninginrichting in Bilthoven en omgeving. Door goed te luisteren naar onze klanten en de laatste woninginrichting mode in de gaten te houden hebben wij een goed beeld gekregen wat de klant wilt. Daar hebben wij ons assortiment op aangepast. Daarom kunt u voor uw woninginrichting het beste naar Van Gorkom komen. Als wij woninginrichting mogen verzorgen voor uw woning in de buurt van Bilthoven dan zullen wij u eerst uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en laten de verschillende mogelijkheden zien voor woninginrichting. Tevens kunnen we ons idee uitwerken in een passend ontwerp.

Artikelen voor woninginrichting verkrijgbaar bij Van Gorkom, werkzaam in o.a. Bilthoven

Als specialist op het gebied van woninginrichting in de buurt van Bilthoven beschikken wij over een ruim opgezette winkel met verschillende artikelen. Zo hebben wij de volgende artikelen die woninginrichting mogelijk maken:

  • Vloerbekleding
  • Raambekleding
  • Slaapartikelen
  • Kastenwanden
  • Bedden
  • Textiel

Op onze website kunt u verschillende woninginrichting projecten bekijken die wij gerealiseerd hebben in Bilthoven en omgeving.

Woninginrichting met hoogwaardige producten bij u in Bilthoven

Als u bij Van Gorkom Wonen & Slapen in de buurt van Bilthoven koopt, bent u er verzekerd van dat u kwalitatief hoogwaardige producten koopt. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen hebben we alleen topmerken op het gebied van woninginrichting in het assortiment. Daarom kunt u het beste naar Van Gorkom komen als u op zoek bent naar woninginrichting.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over woninginrichting ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen
Woninginrichting door Van Gorkom uit de buurt van Bilthoven 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index