Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Nieuwegein

Woningstoffering vlakbij Nieuwegein nodig?

Gaat u verhuizen of uw woning opnieuw inrichten in de buurt van Nieuwegein? Wilt u nieuwe gordijnen? Of heeft u liever jaloezieën? Wilt u uw vloer bekleden met vloerbedekking? Of wilt u liever laminaat? Van Gorkom Wonen & Slapen biedt u alle mogelijkheden. Van Gorkom Wonen & Slapen heeft al sinds 1925 ervaring op het gebied van woningstoffering en is gespecialiseerd in het bekleden/stofferen van trappen en vloeren, maar ook ramen in Nieuwegein en omgeving. Wij beschikken over een complete winkel in Driebergen waar wij u een ruim assortiment woningstoffering aanbieden. Wilt u meer informatie over woningstoffering? In de showroom in de buurt van Nieuwegein kunt u volop ideeën opdoen. Onze medewerkers geven u graag advies over de verschillende materialen en merken.

Raambekleding en woningstoffering in regio Nieuwegein

Van Gorkum Wonen & Slapen realiseert uw wensen met betrekking tot woningstoffering van ramen in de buurt van Nieuwegein. Bij van Gorkom vindt u de volgende typen:

  • Horizontale jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Verticale jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen
  • Plisségordijnen

Deze zijn verkrijgbaar in een zeer ruime collectie kleuren en materialen. Alles kan door ons vakkundig worden gemeten en gemonteerd. Bij alle soorten woningstoffering in de buurt van Nieuwegein zorgen wij samen met uw unieke wensen voor een prachtig eindresultaat.

Vloerbekleding en woningstoffering in Nieuwegein

Bij woningstoffering hoort natuurlijk ook vloerbekleding. Wij verkopen tapijt en vloerbedekking van alle gerenommeerde merken die naadloos aansluiten bij het comfortabele wonen van nu. Heeft u kleine kinderen? Dan is tapijt zeker aan te raden. Het is slipvast en veilig voor iedereen. Naast tapijt hebben wij houten en laminaat vloeren. Bent u benieuwd naar dit assortiment woningstoffering in de buurt van Nieuwegein? Kom dan bij ons langs in de winkel. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van advies over woningstoffering.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index