shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Zonneschermen

Zonneschermen die sfeervol, comfortabel en beschermend zijn van Van Gorkom Wonen & Slapen

Sfeervolle, comfortabele en beschermende zonneschermen? Daarvoor moet u bij Van Gorkom Wonen & Slapen zijn. Van Gorkom Wonen & Slapen beschikt namelijk over een ruim assortiment met kwalitatief hoogwaardige en mooie zonneschermen voor diverse doeleinden. Wilt u heerlijk kunnen genieten van de zon zonder het te warm te krijgen? Met zonneschermen kunt u heerlijk ontspannen na een dag werken. Ze houden de warmte bij het raam vandaan zodat het lekker koel blijft in huis. Benieuwd welke soorten zonneschermen wij leveren? Kom dan langs in onze winkel. Hier staan vakbekwame medewerkers klaar die graag met u meedenken. Met de grootste zorg en aandacht gaan wij met u op zoek naar passende zonneschermen waar u jarenlang van kunt genieten.

Zonneschermen voor schaduwplekken

Zonneschermen zijn fraaie en functionele schaduwbrengers die het felle zonlicht tegen houden. Tijdens de zomer houdt het de warmte buiten. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen kunt u kiezen uit verschillende maten, kleuren en soorten zonneschermen. Zo hebben wij:

  • Knikarmschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Screens

Knikarmschermen worden veelal ingezet op plaatsen waar vrije doorloop noodzakelijk is. Deze zonneschermen kunnen horizontaal afgesteld worden en maken het mogelijk grote terrassen van schaduw te voorzien. De bediening kan elektrisch of handmatig zijn. Wilt u advies? Wij geven dit graag. Ook laten wij u kennis maken met de andere soorten zonneschermen.

Maak a.u.b. uw keuze

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index