shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Odijk

Zonneschermen laten monteren in de buurt van Odijk? Van Gorkom Wonen & Slapen staat voor u klaar!

Zonneschermen om een schaduwplek te creëren in uw tuin? Op zoek naar een zonneschermenspecialist in de buurt van Odijk? Van Gorkom Wonen & Slapen is hét adres in de buurt van Odijk waar u terecht kunt voor zonneschermen en meer. Wij hebben alles om wonen en slapen voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Naast schaduw zorgen zonneschermen voor een heerlijke beschutte leefruimte in uw tuin. Omdat een tuin steeds meer gezien wordt als verlengstuk van een woning is het prettig wanneer deze naar wens is ingericht. Zonneschermen dragen hieraan bij. Hierdoor kunt u vele uren heerlijk buiten zitten. Ook wanneer het regent zit u droog. Iedere situatie vraagt om passende oplossingen. Graag gaan wij voor u kijken welke oplossing bij uw wensen past. Welk zonnescherm u ook kiest, wij verzekeren u van kwaliteit en een lange levensduur.

Zonneschermen voor optimaal woongenot

Zon, warmte en licht bepalen voor een groot gedeelte het woongenot in huis. Zonneschermen kunnen bijdragen aan een prettig leefklimaat. Zo kunt u de temperatuur en mate van zonlicht bepalen. Bij Van Gorkom Wonen & Slapen kunt u kiezen uit verschillende zonweringen. Wilt u graag screens? Dan kunnen wij deze leveren en monteren in Odijk en omgeving. Onze screens zijn:

  • Sterk
  • Strak
  • Elegant
  • Decoratief
  • Praktisch

Deze zonneschermen zijn gemaakt van glasvezel. Dit is sterk en zorgt ervoor dat zonlicht en warmte voor 85% gefilterd wordt. Daarnaast zorgt het voor meer privacy.

Ontspannen buiten zitten met zonneschermen

Wilt u tijdens warme zomerdagen heerlijk ontspannen buiten kunnen zitten? Dan zijn zonneschermen onmisbaar. Met zonneschermen bepaalt u zelf hoe schaduwrijk uw terras is. Het team van Van Gorkom Wonen & Slapen levert graag passende zonneschermen. Wij zijn inmiddels een bekend begrip in Odijk en omgeving.

Advies op maat voor zonneschermen

Kom voor vrijblijvend advies op maat over zonneschermen langs in onze winkel in de buurt van Odijk. Wij maken graag een offerte op zodat u op de hoogte bent van de prijs en een weloverwogen keuze kan maken.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index