shutterstock_2086220842
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Veenendaal

Zonwering voor uw woning in de buurt van Veenendaal? Kom naar Van Gorkom Wonen & Slapen voor een prachtig en betaalbaar assortiment

Zonwering specialist in de buurt van Veenendaal? Van Gorkom Wonen & Slapen levert graag zonweringen op maat als aanvulling op uw woning! Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen als buitenzonwering en verzorgen dit van A t/m Z. Van levering tot montage en afwerking, ons team is u van dienst. Onze zonweringen staan garant om hun perfecte wijze van lichtregeling, functionele en decoratieve eigenschappen. Wilt u de hoeveelheid zonlicht en warmte in huis kunnen bepalen? Dat kan met één van onze zonwering oplossingen. Hiermee houdt u uw woning of terras koel en beschermd u uw interieur tegen verkleuren. Bekijk onze website om een indruk op te doen van de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in de buurt van Veenendaal.

Keuze voor zonwering

Zonwering wordt veelal gezien als maatwerk. Zo bestaan er diverse variaties op het gebied van:

  • Materialen
  • Design
  • Bediening
  • Afwerking
  • Kleuren

Hierbij kunt u denken aan binnen of buitenzonwering, verticale of horizontale zonwering, elektrische zonwering of handbediende zonwering. Welke soort geschikt is hangt o.a. af van de maatvoering van uw ramen, de stijl en inrichting van uw woning en uw budget. Tijdens een kennismaking in onze winkel in de buurt van Veenendaal kunt u deze zaken kenbaar maken. Vervolgens kan ons team op zoek naar de beste oplossing!

Buitenzonwering

Markiezen, knikarmschermen, rolluiken en screens zijn speciale buitenzonweringen. Zoekt u zonwering die niet alleen geschikt is om warmte en kou buiten te houden maar ook beschermend is? Dan zijn rolluiken dé oplossing. Rolluiken bieden namelijk bescherming tegen inbraak en lawaai. Naast de functionele eigenschappen zijn ze mooi en een ware toevoeging voor uw woning. Met passende moderne kleuren geeft het een persoonlijke tint. Wilt u graag markiezen voor uw woning in de buurt van Veenendaal? De markiezen van Van Gorkom Wonen & Slapen hebben een exclusieve uitstraling. Ze passen zowel bij moderne als traditionele woningen en zorgen voor meer sfeer. Interesse? Kom langs in onze winkel in de buurt van Veenendaal.

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index