Coupon
Van-Gorkom-Wonen-Slapen
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Slapen

Slapen

Bedtextiel

Bedden laten bezorgen door van Gorkom Wonen en SlapenOm uw slaapcomfort kompleet te maken, hebben wij kussens, dekbedden, dekens, hoeslakens, moltons en dekbedhoezen van o.a. Van Es, Texeler, Damai, Silvana Support, Ducky Dons, Cevilit en Aabe

Boxsprings

"Super slaapcomfort"  "Heerlijk in het hotel op een boxspring geslapen" Daarom is het een goed idee, om bij van Gorkom Wonen & Slapen de boxsprings van Beka te komen uitproberen. 

Lattenbodems

Bij een lattenbodem is het mogelijk om wat meer comfort in te bouwen. Daarom is het goed om ook de mogelijkheden van de diverse Recor lattenbodems te bekijken en te proberen. 

Ledikanten

Uw nachtrust wordt voor een groot deel bepaald door de bedbodem en een goed matras: het slaapsysteem. Maar het oog wil ook wat. Wanneer u het uiterlijk van uw bed belangrijk vindt, heeft u de keuze uit een groot scala van mogelijkheden. Van strakke houten modellen, tot gestoffeerdeboxsprings en klassieke ijzeren spijlen bedden. Ook seniorenledikanten en ruimtebesparende bedden, zoals onderschuif bedden en vouwbedden, behoren tot ons assortiment. 

Matrassen

Bedden laten verzorgen door van Gorkom Wonen en SlapenOp onze slaapafdeling liggen diverse soorten matrassen van Ubica, Avek, Recor en Maxtrass voor u klaar. Is het toch te moeilijk uw keus te bepalen, een testmatras voor 1 of 2 nachten is altijd mogelijk 

Spiralen

‚Äč"Een spiraal is ouderwets" wordt vaak gezegd, niets is minder waar. Met de diverse spiralen uit onze collectie van Avek en Kuperus is een prima slaapcomfort te creëren. 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index