Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Slapen

Slapen

Bedtextiel

Bedden laten bezorgen door van Gorkom Wonen en SlapenOm uw slaapcomfort compleet te maken, hebben wij kussens, dekbedden, dekens, hoeslakens, moltons en dekbedhoezen van o.a. Van Es, Texeler, Damai, Silvana Support, Ducky Dons en Aabe

Boxsprings

"Super slaapcomfort"  "Heerlijk in het hotel op een boxspring geslapen" Daarom is het een goed idee, om bij van Gorkom Wonen & Slapen de boxsprings van Haarhuis & Jansen en Beka te komen uitproberen. 

Lattenbodems

Bij een lattenbodem is het mogelijk om wat meer comfort in te bouwen.  

Ledikanten

Uw nachtrust wordt voor een groot deel bepaald door de bedbodem en een goed matras: het slaapsysteem. Maar het oog wil ook wat. Wanneer u het uiterlijk van uw bed belangrijk vindt, heeft u de keuze uit een groot scala van mogelijkheden. Van strakke houten modellen tot gestoffeerdeboxsprings.

Matrassen

Bedden laten verzorgen door van Gorkom Wonen en SlapenOp onze slaapafdeling liggen diverse soorten matrassen van Haarhuis & Jansen en Beka voor u klaar. 

Spiralen

"Een spiraal is ouderwets" wordt vaak gezegd, niets is minder waar. Met de diverse spiralen uit onze collectie van Avek en Kuperus is een prima slaapcomfort te creëren. 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index