Bedden-Van-Gorkom
Slider offerte

Vloerbekleding, raambekleding, slaapcomfort en nog veel meer.

Kom langs in onze winkel.

Offerte Aanvraag Terugbel Verzoek

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Vloerbekleding

Vloerbekleding

Harde vloerbedekking

Onder harde vloeren vallen veel verschillende vloerbedekkingen. Van rubber tot pvc, van vinyl tot marmoleum en van laminaat tot hout.
Alle diverse materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen.

Marmoleum 

Wie zoekt naar een moderne en makkelijk te onderhouden vloerbedekking komt vroeg of laat terecht bij Marmoleum. Een duurzaam, comfortabel en stijlvol materiaal, verkrijgbaar in talloze variaties. Samengesteld uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Daarnaast is deze vloerbedekking geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze, met zo min mogelijk verbruik van energie. 

Laminaat 

Elke ruimte heeft specifieke eigenschappen, een eigen persoonlijkheid. Huizen hebben karakter, niet alleen vanwege de architectuur, maar ook door de manier waarop wij een huis dag in dag uit bewonen. Wat is het karakter van uw huis? Hoe wilt u daar wonen? Laminaat is snel te leggen en makkelijk verhuisbaar!

Houten vloeren 

Met een houten vloer haalt u een natuurproduct in huis. Hout leeft en werkt; dat is juist het mooie van hout! Lamelparket is los te leggen en heeft een massief houten toplaag. De vloer is minder milieubelastend omdat de onderlaag niet massief hoeft te zijn. Het is makkelijk te leggen volgens het bekende kliksysteem. Kom vrijblijvend langs voor advies en ideeën! 

Zachte vloerbedekking, tapijten & karpetten

Vloerbedekking laten leggen door van Gorkom?Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel; de kleuren en structuren verrassend modern. Van hoogpolig frisé tot kortpolig velourstapijt, creatieve combinaties hebben van tapijt een eigentijds product gemaakt.  Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt! Zachte vloerbedekking staat voor leefbaarheid. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen van vloerbedekking. Zo dempt tapijt al te schrille geluiden; ideaal voor mensen die houden van rust. In de woon- en slaapkamer tellen vooral de warmte-isolerende eigenschappen. Daarnaast heeft tapijt de eigenschap slipvastheid, een veilig idee voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en senioren. 

van Gorkom Wonen en Slapen logo
van Gorkom Wonen en Slapen

Van Gorkom Wonen & Slapen

Copyright © van Gorkom Wonen en Slapen 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site index